BYhaven

150 leiligheter fra 30 til 150 kvadratmeter i hjertet av Kristiansand

Bylivet du ønsker

Alle kristiansandere har et forhold til byen, og vi bruker den alle på ulikt vis. Felles for alle er at tilbudet er så mangfoldig at alle finner sin måte å bruke byen på.

Flere og flere velger å bo i byen, og da er det vår oppgave å gjøre den tilværelsen så behagelig og spennende som mulig. For det handler om friheten til å leve akkurat slik du ønsker. Er det ikke sånn vi alle vil ha det?

Det å ha nærheten til alt, og samtidig ha private soner som gir ro. Og bylivet slik du ønsker, er rett utenfor døren. Liker du shopping, har du alt du trenger en rusletur unna.

Det betyr butikker og folkeliv, sosiale møteplasser og koselige kafèer. Det betyr massevis av restauranter du kan utforske, og det betyr at alt som tidligere tok tid, har du nå tid til.

 

Q-Light supplerte BYhaven med downlighten Leo Isola, som kan monteres Rett i isolasjon uten kasse. Noe som forenklet prosessen for installatøren. Leo Isola har i tillegg en stilren og klassisk design, som gir en varm lystone. Perfekt for nye hjem.

Se flere produkter Fra Q-Light sitt samarbeid til BYhaven under. 

 

BYhaven er for alle

BYhaven trinn 1 består av 99 leiligheter fra 30 til 150 kvadratmeter. Trinn 2 består av ytterligere 54 leiligheter. Det betyr at utvalget er stort og ikke minst variert. Leilighetene er moderne, med nydelig utsikt og flotte balkonger. 
Sammen med arkitektene Maria Claire Pedersen og Erik Asbjørnsen hos ARK-NET har vi jobbet frem løsninger hvor alle disse godene har fått komme til sin rett – og vi tror alle kan realisere sin bydrøm her.