Kanalbyen

Ny bydel i Kristiansand som vil romme 700 boenheter

 

OM PROSJEKTET

Q-Light har i samarbeid med Kanalbyen AS og Bravida vert totalleverandør av belysning til ute og inneområdet for hele Kanalbyen-prosjektet. Vi er stolt av å kunne presentere resultatet!

 

I Kristiansand sentrum, med sjøen på den ene siden og skogen på den andre finner du Kanalbyen. Ingen andre boligprosjekter på Sørlandet kan skilte med lignende kvaliteter, hvor valgmulighetene er så mange og beliggenheten så unik. Kanalen som vil gå gjennom den nye bydelen bidrar til å gjøre Kanalbyen til et signaturprosjekt uten sidestykke.

Kanalbyen er en ny bydel i Kristiansand som vil romme 700 boenheter. Byggearbeidene startet opp i 2016, og i 2018 flyttet de første beboerne inn. Andre byggetrinn står ferdig i 2020.

 

Se mer på Kanalbyen

 

«Det har hele tiden vært et klart mål for oss at Kanalbyen skal bli et nabolag for mennesker i alle livsfaser; fra de unge til de godt voksne. Når vi ser på kjøperne hittil, kan vi konkludere med at dette har slått til. Her er ulike målgrupper godt representert, noe vi tror er en konsekvens av den store og gode variasjonen i leilighetsstørrelser og -priser. Vi gleder oss stort til å ønske nye, fremtidige beboere velkommen til Kanalbyen på Odderøya!»
Sven Erik Knoph, daglig leder i Kanalbyen AS