McDonalds Markens

Hvor: Markensgate 11, Kristiansand

Når: 2020

Hvem:

  • Installatør – OneCo Sør //

 

Kort om prosjektet: Den karakteristiske bygningen i Markensgate var tidligere en bank. Dette er et ærverdig bygg som har bevart sine flotte utsmykkinger og stil siden byggetiden. Bygget sitt inngangsparti med høye søyler og store inngangsdører kvalifiserer trolig til en av de mest unike og flotte McDonalds restaurantene i verden. McDonald`s ønske om å få frem detaljene i fasaden gjorde at de kontaktet Q-Light. Det denne jobben trengte de et firma som kunne levere kvalitetsprodukter med selvsikkerhet og høy presisjon. Vi har brukt Neonflex for å tilfredstille alle krav for å lyssette den fine fasaden. Vi har forsikret oss om at kvaliteten i lyset sammen med lysets innstillinger og spesifikasjoner er skreddersydd for å oppnå optimal ytelse. 


Bygget ble reist i 1892 og var bank i nesten 100 år før McDonald`s overtok driften i 1992. McDonald`s i Kristiansand er en av verdens mest kjente og dukker stadig opp i kåringer om de mest spesielle spisesteder i verden.

Spesielle utfordringer og løsninger: Vi har benyttet Q-Line Pro LED striper og Neon Flex med høy IP grad for å nå kundens behov. Vi har forsikret oss om at kvaliteten i lyset sammen med lysets innstillinger og spesifikasjoner er skreddersydd for å oppnå maksimal ytelse. 

Kontaktperson Q-Light:

Kristoffer Repstad

M: 466 26 678
E: kristoffer@qlight.no