Fra idè til produkt

Q-Light sine innovative produkter er et resultat av mange timers målrettet arbeid og nøysomhet.

Vi tilpasser og designer våre egne produkter, for å få en optimal løsning med tanke på funksjonalitet, effektivitet og ikke minst monteringsvennlighet. Det er ekstra motiverende og gøy å kunne hjelpe kunder med spenstige og innovative utfordringer, hvor belysningen ikke bare har en funksjonell oppgave, men også blir et midtpunkt og møbel i rommet. Ingen jobber er for små eller store for Q-light teamet, og vi skreddersyr løsninger etter ditt behov.

Her får du innblikk i hvordan vi jobber.

Prosessen

Skisseprosessen er avgjørende, når det kommer til skapelsen av et nytt produkt. Det er her man setter premissen for suksess. Her kan du se starten av eventyret Eyeball. Basert på gyro teknologi der lysretningen kan justeres uten at det er synlig i armaturens design, Og QiWall den geniale trådløse mobilladeren.

      

Design i fokus

Her ser du designteamet jobbe på vår designvinner Eyeball. Alle detaljer er like viktige for å få et perfekt sluttresultat.

Eyeball

Særegent design og en ny smart løsning på justering av lysretning uten synlig vippefunksjon. For innendørs og utendørs bruk. Utstyrt med blendingsfri MicroPrism Technology-linse. Eyeball er IP54 og er pulverlakkert, noe som inviterer til et stort bruksområde. Den benytter nyeste generasjon Citizen chip og gir hele 610 lumen med bare 7,5W systemeffekt. 
 

3D Printing

 

Viste du at?

Visste du at vi 3D-printer våre produkter i designprosessen? Dette hjelper oss med å oppdage utfordringer og feil i en tidlig fase, samtidig får vi et bedre innblikk i hvordan produktet blir når det er ferdig. Det er svært viktig for oss at produktet ikke bare ser fantastisk ut, men også er enkelt å montere og bruke.

Visualisering

Under ser du en boligrender i sine fire stadier.
Dette er prosessen vi går gjennom når en bolig skal visualiseres. Å ha muligheten til å produsere disse bildene gjør at vi mye enklere kan vise hvordan en bolig blir seende ut med våre armaturer. I disse bruker vi de samme dataene vi bruker for å lysberegne, så vi vet at resultatet er mest mulig virkelighetsnært.

Se mer om visualisering her på Våre tjenester