Fra idè til produkt

Q-lights innovative produkter er et resultat av mange timers målrettet arbeid og nøysomhet. Vi tilpasser og designer våre egne produkter, for å få en optimal løsning med tanke på funksjonalitet, effektivitet og ikke minst monteringsvennlighet. Det er ekstra motiverende og gøy å kunne hjelpe kunder med spenstige og innovative utfordringer, hvor belysningen ikke bare har en funksjonell oppgave, men også blir et midtpunkt og møbel i rommet. Ingen jobber er for små eller store for Q-light teamet, og vi skreddersyr løsninger etter ditt behov.

Her får du innblikk i hvordan vi jobber.

Prosessen

Skisseprosessen er av avgjørende betydning, når det kommer til skapelsen av et nytt produkt. Det er her man setter premissen for suksess. 

 

Skisser

Her ser du startfasen på Eyeball og QiWall.

Design i fokus

Her ser du designteamet jobbe på vår designvinner Eyeball. Alle detaljer er like viktige for å få et perfekt sluttresultat.

Eyeball®

Særegent design og en ny smart løsning på justering av lysretning uten synlig vippefunksjon. For innendørs og utendørs bruk. Utstyrt med blendingsfri MicroPrism Technology-linse. Eyeball® er IP54 og er pulverlakkert, noe som inviterer til et stort bruksområde. Den benytter nyeste generasjon Citizen chip og gir hele 610 lumen med bare 7W systemeffekt. 

3D Printing

 

Viste du at?

Vi 3D-printer alltid våre produkter i designprosessen. Vi kan da fikse opp i feil i en tidlig fase, samtidig får vi et bedre innblikk i hvordan produktet blir når det er ferdig. 

Produsert i Norge

Produksjon i Norge gir oss større fleksibilitet, kortere leveringstid og ikke minst høyere forutsigbarhet. Med lokal produksjon fremmer vi god norsk kvalitet og støtter lokale arbeidsplasser.  Vår multiladestolpe for Elbillading Onepole er et produkt som vi produserer lokalt i Kristiansand. Dette er et produkt som vi kun brukte to uker på fra tegnebrett til ladestolpen stod ferdigmontert hos kunden. Dette er vi stolte av!