Lysdesign - Totalleverandør av belysning

Lysdesign

Prosjektavdelingen jobber tett med hele Q-Light for å kunne tilby de beste løsningene til våre kunder. De står på utrettelig for å levere kvalitet i alle ledd. Avdelingen gir trygghet til prosjektledere og sikrer de beste løsningene til en hvertid. Vi kan tilby de beste armaturene fra Q-Light og resten av verden, samtidig som vår spisskompetanse er å skreddersy løsninger til det enkelte prosjektet.

Våre belysningsplanleggere har til enhver tid oppdatert faglig kompetanse og ligger gjerne i forkant av markedet. Dette er viktig for å sikre kundens trygghet i sitt prosjekt. Når det kommer til generell kompetanse så har vi bakgrunn i alt fra elektroarbeid til 3D design.

 

     

Kontakt oss

T: 38 13 49 00


E: post@qlight.no

Visualisering
Vår kunnskap innen visualisering gir oss gode muligheter til å illustrere våre løsninger, slik at kunden kan få et godt innblikk i hvordan resultatet vil være i forkant av produksjonen. Dette er nøkkelen til å luke ut feil og problemer og sikre at begge parter blir fornøyd med resultatet.

 

Fra start til slutt så veileder vi dere til ønsket sluttprodukt gjennom prøvelyssetting og beregninger. Vi gjør det som må til for at det ferdige resultatet skal bli unikt og autentisk, men samtidig oppfylle de lystekniske krav som foreligger prosjektet. Dersom kompetanse, resultat og godt samarbeid er verdier dere setter høyt, så vil Q-Light være et naturlig valg når det kommer til belysning av deres neste prosjekt.

 

Se hvordan vi kan belyse dine idéer med hjelp av visualisering! Trykk på linken under.

Se vår referanseside for å få et innblikk i noen av våre store prosjekter.