Kundetilpassede løsninger

Tilpasningsdyktig

Vår spisskompetanse er å skreddersy løsninger til det enkelte prosjektet. Slik blir prosjektets behov dekket med størst mulig nøyaktighet. Det er der Q-Light skiller seg fra andre i bransjen. Vår kunnskap i kombinasjon med vår nære relasjon med lokal og internasjonal produksjon gjør at våre kundetilpassede løsninger er en stor ressurs for våre kunder.

 

Kontakt oss

T: 38 13 49 00


E: post@qlight.no

Kilden
Vårt mest kjente verk er Kilden teater og konserthus. Til dette prosjektet måtte vi bruke av all vår kunnskap og erfaring for å dekke kundens behov. De karakteristiske lysmastene er produsert her i Sør-Norge, og er et vitnesbyrd på alt vi ønsker å oppnå.

 

Tilpass etter ønske
Mange av våre produkter kan tilpasses etter behov og ønske, og i vår kolleksjon av pullerter er dette virkelig tilfellet. Hver av disse kan strekkes og dras til alle kanter og ikke minst kan lyset tilpasses til å perfekt belyse ethvert område med hjelp av våre linser.

SKOG
En av våre storsatsninger mot arkitektonisk belysning er SKOG. Dette er en serie armaturer som produseres i treverk og kan produseres etter ønske, i tillegg til ferdig konfigurerte versjoner.

      

Junkyard
Prosjektet Junkyard Storo er et godt eksempel på et prosjekt der vi fikk vise våre kreative muskler og levert dekorbelysning langt over gjennomsnittet.  

     

Se hele prosessen her:

Lokal produksjon
Vi er utrolig stolte av å støtte den lokale næringen ved å kunne produsere så mange av våre løsninger lokalt. Det sikrer både arbeidsplasser og korte leveringstider.