Om oss

Designet av elektrikere for elektrikere

 

Vår historie. 

Et heleid norsk firma, bestående av genuint interesserte medarbeidere med meget høy kompetanse og lang erfaring innenfor elektrobransjen. Firmaet har en flat organisasjon som fører til raske beslutningsveier og korte prosesser for produktutvikling og produktforbedring, for å sikre at våre produkter til enhver tid innehar moderne teknologi og tidsriktig design. Q-Light AS ble etablert i 2012, med hovedkontor og lager i Kristiansand.

I løpet av kort tid har Q-Light etablert seg som en seriøs og profesjonell produsent, og er en totalleverandør innenfor belysning, både til bolig og næring. Vi er stolte av å kunne si at vi designer og tilpasser våre produkter i Norge, for det norske markedet. Dette for å sikre en maksimal positiv opplevelse fra montasje til sluttkunde. Spesialdesignet belysning produsert i Kristiansand, tilpasset ditt behov er et av våre satsningsområder. Vi kan i samråd med deg utvikle et unikt produkt som vil være ”smykket” i ethvert bygg.


Våre kjerneverdier er:

• Kvalitet
• Design
• Miljø

 

Q-Light AS

Etablert 2012
Kristiansand, Norway
Omsetning 30 mill
13 medarbeidere

Kongsgård Allé 62
4632 Kristiansand
T: 905 11 849
E: post@qlight.no

Produksjon i Norge gir oss større fleksibilitet og kortere leveringstid.
Dette gjør at vi kan imøtekomme kunders ønsker og behov på et optimalt nivå. Vi elsker en utfordring og jobber tett med arkitekter og lysplanleggere for å skape det perfekte resultatet for våre kunder.

 

 

 

 

10/10

Vi gjør vårt beste for at våre produkter skal holde høyeste kvalitet og oppleves som et premium lysprodukt. Dette er vårt hovedfokus fra tegnebrettet til ferdig produkt klart for montasje. Vår yrkesstolthet blir deres trygghet, og vi kan garantere at produktene er kvalitetssikret i alle ledd. Vi håper du liker det du ser, og vil gjerne ha tilbakemeldinger både positive og negative. Vårt mål er at du gir oss 10 av 10 på skalaen.

 

Lykke til med monteringen!

 

 

 

 


Vi er stolte av å kunne si at vi er gasellebedrift de siste 2 årene. Vi jobber målrettet og hardt mot å oppnå samme suksess i årene som kommer.

Vil du jobbe med oss?

Sulten og tørst, men Qvalitet, pris og service først!Q-Light er i en rivende vekst, og det ser ikke ut som det stopper med det første.
I den forbindelse trenger vi "De beste for de beste"!

Stillinger og ønskede kvalifikasjoner:

1. Belysningsplanlegger: 3D bakgrunn, Lysdesign/prosjektering, Gaming, Elektro m.m.  
2. Selger i Agder og Telemark: Elektrobakgrunn, fremoverlent, sulten på nye oppdrag, tillitsfull, lojal og serviceinnstilt.
3. Lagermedarbeider: Trives med action i hverdagen, systematisk og strukturert, nøyaktighet og kvalitet fremfor kvantitet

Interessert?

Kontakt daglig leder for nærmere informasjon om stillingene.
Tam Nguyen, 917 58 013