Om oss

Designet av elektrikere for elektrikere


Ledig stilling? Se lenger ned.

 

Vår historie. 

Et heleid norsk firma, bestående av genuint interesserte medarbeidere med meget høy kompetanse og lang erfaring innenfor elektrobransjen. Firmaet har en flat organisasjon som fører til raske beslutningsveier og korte prosesser for produktutvikling og produktforbedring, for å sikre at våre produkter til enhver tid innehar moderne teknologi og tidsriktig design. Q-Light AS ble etablert i 2012, med hovedkontor og lager i Kristiansand.

I løpet av kort tid har Q-Light etablert seg som en seriøs og profesjonell produsent, og er en totalleverandør innenfor belysning, både til bolig og næring. Vi er stolte av å kunne si at vi designer og tilpasser våre produkter i Norge, for det norske markedet. Dette for å sikre en maksimal positiv opplevelse fra montasje til sluttkunde. Spesialdesignet belysning produsert i Kristiansand, tilpasset ditt behov er et av våre satsningsområder. Vi kan i samråd med deg utvikle et unikt produkt som vil være ”smykket” i ethvert bygg.


Våre kjerneverdier er:

• Kvalitet
• Design
• Miljø

 

Q-Light AS

Etablert 2012
Kristiansand, Norway
21 medarbeidere

Kongsgård Allé 62
4632 Kristiansand
T: 905 11 849
E: post@qlight.no

 

 

 

Hjelp de som virkelig trenger det.

Vi har i år, som i fjor besluttet å gi julegaven vår til et barnehjem i Vietnam. I disse tider med mye sykdom i verden er behovet ekstra stort og pengene vi samler inn vil gå uavkortet til mat, bleier og skolesaker til de barna som trenger det mest.

 

Vi ønsker samtidig å benytte denne anledningen til å invitere flere til å være med å bety en forskjell. Dersom du eller din bedrift ønsker å bidra, så hører vi gjerne fra deg.

Ta kontakt med Administrerende Direktør Tam Nguyen på tam@qlight.no

 

All støtte fra private og bedrifter tas imot med stor takk.

 

 

Ledig stilling!

Vi søker etter Teknisk montasjeansvarlig


Q-Light AS er i sterk vekst og lyser derfor ut stilling som Teknisk Montasjeansvarlig på hovedkontoret i Kristiansand.
Som montasjeansvarlig vil du ha det totale ansvaret for montering av norskproduserte høykvalitetsprodukter. Det er ønskelig med Elektro eller Mekanisk bakgrunn. Vi kan tilby en spennende stilling med høyt tempo, i et ungt og voksende arbeidsmiljø. Er du lærevillig, selvgående og målrettet så hører vi gjerne fra deg.

 

Interessert?

Søknad og CV kan sendes til Administrerende Direktør. Tam Nguyen
tam@qlight.no

Vi søker etter Sørlandets blideste og mest strukturerte Lageransvarlig!

Q-Light AS er i sterk vekst og lyser derfor ut stilling som Lageransvarlig på hovedkontoret i Kristiansand.

Som lageransvarlig vil du ha det totale ansvaret for god vareflyt på både inngående og utgående varer ved vårt hovedlager i Kongsgård Allé 62.
Stillingen består av varierte arbeidsoppgaver som plukking av varer, pakking, tømming av container og forberedelse for utgående transport. Vi kan tilby en spennende stilling med høyt tempo, i et ungt og voksende arbeidsmiljø. Er du strukturert og målrettet så hører vi gjerne fra deg. 
Det er nødvendig med truckførerbevis.

 

Interessert?

Søknad og CV kan sendes til Administrerende Direktør
Tam Nguyen
tam@qlight.no

Er du en vinner og ønsker å være på det beste laget?

Forventer du å vinne hver gang, og gjør det som må til for å oppnå dine mål?

Er du en selger som er sulten, motivert og ønsker å selge kvalitetsprodukter som skiller seg ut fra dine konkurrenter? 

Da er du den riktige personen for oss!

Q-Light tar store steg i bransjen og er på jakt etter de beste av de beste! Vi søker deg som vil oppnå gode resultater igjennom hardt arbeid, som gir av deg selv for å bygge gode relasjoner med dine kunder og er en «Jeger»

Stillinger og ønskede kvalifikasjoner:

Vi søker 3 ledige stillinger som distriktansvarlig selger for

 

  • Oslo/Viken
  • Vestland
  • Trøndelag

 

Du er utadvendt og strukturert, du er god med mennesker og lever for salg. Vi trenger en som er ansvarlig for sitt distrikt og at du kjenner markedet fra før er en fordel. Du må være selvstendig, sulten og entusiastisk.

Løpende inntak! 

 

Interessert?

Søknad og CV kan sendes til Administrerende Direktør
Tam Nguyen
tam@qlight.no

 

 

Varodd


Samfunnsansvar er viktig for oss,  og vi er stolte samarbeidspartnere med Varodd. Vi ble i den anledning nominert til Varoddprisen 2019. Vi takker for utmerkelsen og ser frem til videre samarbeid.

Produksjon i Norge gir oss større fleksibilitet og kortere leveringstid.
Dette gjør at vi kan imøtekomme kunders ønsker og behov på et optimalt nivå. Vi elsker en utfordring og jobber tett med arkitekter og lysplanleggere for å skape det perfekte resultatet for våre kunder.


 

 

 

10/10

Vi gjør vårt beste for at våre produkter skal holde høyeste kvalitet og oppleves som et premium lysprodukt. Dette er vårt hovedfokus fra tegnebrettet til ferdig produkt klart for montasje. Vår yrkesstolthet blir deres trygghet, og vi kan garantere at produktene er kvalitetssikret i alle ledd. Vi håper du liker det du ser, og vil gjerne ha tilbakemeldinger både positive og negative. Vårt mål er at du gir oss 10 av 10 på skalaen.

 

Lykke til med monteringen!

 


Vi er stolte av å kunne si at vi er gasellebedrift de siste 3 årene. Vi jobber målrettet og hardt mot å oppnå samme suksess i årene som kommer.

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse på siden.
Ved å bruke dette nettstedet med informasjonskapsler aktivert i nettleseren din, samtykker du til denne bruken.

Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen
Les vår personvernerklæring